Upscaling naar een tafelgame

07 nov 2017
by Barry Menger

Hoe kunnen Europese regio’s elkaar versterken? Wat zijn bekende obstakels en wat zijn de goede voorbeelden? Deze vragen stonden centraal tijdens het interactieve EU Upscaling Event van de Amsterdam Economic Board in Brussel. Deelnemers uit de EU, waaronder vice-burgemeesters en wethouders luisterden naar verschillende sprekers tijdens dit programma. Tussen de sprekers door gingen de deelnemers aan de slag met het grootformaat ‘Upscaling tafel bordspel’ dat wij voor de Board bedachten en ontwierpen.

Het tafel bordspel bestaat uit een spiraalvormige route met vlakken en opdrachten in de vorm van kleine illustraties, geprint op flinke stickers met een diameter van 1.80 meter. Deze stickers werden in alle vroegte gemonteerd op 12 ronde tafels en voorzien van gekleurde pionnen en vreemdsoortige dobbelstenen. Het enige wat ontbrak: spelregels. Die moesten de deelnemers zelf verzinnen. Maar laat dat nou net datgene zijn waarvoor ze met elkaar in Brussel zaten.

Wil je ook eens zo’n blikvanger van een tafelsticker voor je evenement inzetten? Neem dan contact op met dennis@countercreatives.nl.

Counter Creatives © 2018