Samen #counteren we corona

 

Het is een zware tijd voor veel ondernemers. Daarom hebben we samen met onze partners uit de Zaanstreek gekeken hoe wij ons steentje kunnen bijdragen om de verkopen van de fysieke winkel richting online te verschuiven. Hiervoor hebben we een template ontwikkeld in WordPress / WooCommerce die we snel kunnen omzetten in de huisstijl van een ondernemer. De webshop heeft een betalingsmogelijkheid via iDeal en gratis domein/hosting voor een jaar.

 

We bieden dit in ieder geval aan zolang de verscherpte corona-regels van de regering van kracht zijn. Dat is op het moment van schrijven 1 juni 2020. De kosten voor het maken van de webshop is nu tijdelijk 978,- euro (excl. btw). En omdat we realiseren dat sommige ondernemers het echt lastig hebben, is er ook de mogelijkheid om het bedrag gespreid te betalen. Op deze manier helpen we ondernemers en houden we naast onze eigen mensen, ook onze schil van trouwe freelancers aan het werk. Het mes snijdt dus aan niet twee, maar drie kanten.

 

Wat krijg je hiervoor:
– Homepage met eigen header, producten, drie info-blokken (naast elkaar) en kaart (voor eventuele ophaallocatie);
– Subpagina “Over ons”;
– Overlay (soort popup) detailpagina voor producten, incl. foto’s en tekst;
– Mogelijkheid om product categorieën te maken;
– Mogelijkheid om verzendkosten in te stellen;
– Wishlist functionaliteit;
– Backend met overzicht bestelde producten;
– Notificaties via mail als product is besteld/betaald;
– Op basis van WordPress/WooCommerce (gratis versies);
– Eigen logo linksboven;
– Eigen header (op maat gemaakt);
– Eigen kleuren;
– Incl. gratis hosting en domein voor 1 jaar (daarna 110,- euro per jaar);
– Incl. installatie SEO plugin Yoast;
– Winkelmandje en checkout gekoppeld aan mollie.com (registreren kost 0,01 euro, kosten per transactie 0,29 euro);
– Incl. uploaden van eerste 5 producten als voorbeeld, de rest kun je zelf;
– Incl. uitleg.

 

Voorbeeld website: zaanstore.nl

 

Nieuwsbrief functionaliteit is niet inbegrepen, maar tegen een meerprijs wel worden ingesteld als daar behoefte aan is.

 

Content
De teksten en afbeeldingen voor de webshop worden door jezelf aangeleverd. De header en de eerste vijf producten plaatsen wij voor je, de rest kun je na de uitleg vervolgens zelf. Als je wilt dat wij je ook ondersteunen met teksten, dan maken wij daar een aanvullende offerte voor afhankelijk van de hoeveel woorden.

 

Onderhoud
Voor de eerste drie maanden zal geen onderhoudsabonnement nodig zijn, maar besluit u om de webshop voor langere tijd in de lucht te houden, dan raden wij je dat wel aan. Je kunt dan u eventueel een Counter Care Onderhoudsabonnement afsluiten.

 

Uitbreiden
Aangezien de webshop gebouwd is in WordPress en WooCommerce kan deze in later stadium worden uitgebreid. Zo kan WooCommerce bijvoorbeeld gekoppeld worden aan diverse kassasystemen. Uitbreidingen van functionaliteit zijn niet opgenomen in dit voorstel.

 

We hopen op deze manier Zaanse ondernemers te helpen die nu in zwaar weer verkeren door hun omzet naar online te verschuiven.

 

Interesse?
Neem contact op met Barry Menger via barry@countercreatives.nl of bel 06-10193188 of vul het onderstaande terugbel/mailverzoek in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Voornaam: *

Achternaam: *

Organisatie: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer:

Counter Creatives © 2021
Call Now Button