Never a board moment

Portfolio

In de jaren dat we voor de Amsterdam Economic Board werken is het ‘never a Board moment’. We ondersteunen de Board op het gebied van de huisstijl, campagnes en events. Verder maken we o.a. brochures, presentaties, nieuwsbrieven, infographics en video’s. Een tweetal opvallende wapenfeiten voor de Board zijn het herontwerp van het kantoor en de illustraties voor het event “Op weg naar Europa”.

Ludieke cartoons
Deze illustraties werden gebruikt om sprekers waaronder Eberhard van der Laan middels te introduceren op het event “Op weg naar Europa”. In de illustraties hebben we belangrijke spelers uit de metropool regio geportretteerd op een veelzeggende, maar niet al te serieuze wijze. Alle sprekers kregen hun eigen ‘karikatuur’ ingelijst mee naar huis.

IMG_9563 IMG_9571 IMG_9572

The Board in 2014
Voor de Amsterdam Economic Board gingen we met drie jongeren op verkenning uit in de regio en brengen we de highlights van 2014 in beeld. Met de video wil de Board laten zien wat het in het afgelopen jaar heeft bereikt en wat er in de komende jaren nog moet gebeuren. De jongeren in de video zijn door door onze regisseur getraind in het afnemen van interviews en begeleid bij het schieten van de beelden. We zijn daarom extra trots op het resultaat!Counter Creatives © 2018