Brouwwerk

We nodigen je graag uit om ons beter te leren kennen door te komen brouwen & werken bij ons op de studio aan de Nicolaes Maesstraat in Zaandam. In onze Zaanse kamer brouw je met een aantal anderen jouw eerste bier. Tussen de stappen door kun je gewoon aan het werk of met ons brainstormen over de marketing en communicatie van jouw organisatie.
 
Je krijgt van ons uitleg over het brouwproces, waaronder het schroten, maisen, koken en hoppen en vergisten. Je ervaart dat het brouwen van bier en het werk dat we dagelijks voor onze klanten doen, dezelfde processen doorlopen. Beiden beginnen met het bedenken van het concept (recept), het uitschrijven van het idee (brouwschema), waarna de focus verschuift naar de creatie (het daadwerkelijk maken). Na een aantal weken brengen we het eindresultaat bij je langs of kom je het zelf evalueren (proeven) op de studio in Zaandam.
 
Sinds een aantal jaar brouwt onze creative director Barry Menger onder de naam Van ’t pad af allerlei speciaalbieren op het Hollandsepad in Zaandam. De bieren dragen de namen van bewoners van het pad. Zo hebben inmiddels de Tipsy Timon, Gebleekte Geeke, Antieke Annemieke, Andere Annemieke, Machtige Max en Leipe Linda het daglicht gezien. Afgelopen jaar is de brouwapparatuur van ’t pad verhuisd naar de studio in Zaandam. Daar brouwen we eens in de zoveel tijd met onze relaties lekkere speciaalbieren. Gewoon omdat het kan. En ook omdat Barry zo een goed excuus heeft om wat vaker achter de brouwketel te staan.
 


Wil je kennismaken met Counter Creatives en Content en graag eens een biertje brouwen? Geef jezelf dan hieronder op. Je ontvangt dan binnenkort een uitnodiging voor een gratis Brouwwerk sessie. En nee, we gaan geen presentaties over onszelf geven etc. Enkel brouwen, werken, brainstormen en proeven (aan het einde van de dag).
 

Voornaam: *

Achternaam: *

Organisatie: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer:


Welk soort bier wil je graag brouwen?
AmberIPABlondBockDubbelOud bruinPorterSaisonStoutTripelWeizenWit


Op welke datum wil je graag brouwen?
vrijdag, 23 februari 2018vrijdag, 29 juni 2018vrijdag, 27 juli 2018vrijdag, 31 augustus 2018vrijdag, 28 september 2018vrijdag, 26 oktober 2018vrijdag, 30 november 2018vrijdag, 28 december 2018


Vragen?
Neem contact op met Barry Menger.
Telefoon: 075 750 3518
E-mail: barry@countercreatives.nl

Counter Creatives ondersteunt vanuit de studio in Zaandam organisaties om hun doelen op een creatieve en resultaatgerichte wijze te bereiken. We doen dat in co-creatie met onze opdrachtgevers en onze creatieve experts op het gebied van o.a. strategie, marketing en communicatie, reclame, illustratie en design. Samen geven wij vorm aan uw merk en genereren daarmee meer bekendheid en leads voor uw organisatie, dienst of product. Of daar nu een nieuwe huisstijl, campagne, responsive website, fotografie, video, illustratie of animatie bij komt kijken.
Voor meer informatie over concept en creatie: countercreatives.nl

 

Counter Content helpt organisaties aan een goed verhaal en vertaalt complexe materie naar effectieve content met een heldere boodschap. Of het nu gaat om impact, naamsbekendheid of het genereren van leads. Counter Content werkt onder andere voor bedrijven uit de sectoren automotive, tech, big data, creatieve industrie, marketing en communicatie, semioverheid en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie over pr en content marketing: countercontent.nl

Counter Creatives © 2019